Vacature: Support Engineer met ambitie

Vacature: Support Engineer met ambitie

Wij zijn opzoek naar een Junior Support Engineer met ambitie. In deze rol ga je onze klanten ondersteunen bij het gebruik van Office 365 en andere Microsoftoplossingen zoals Azure, Skype for Business en Exchange. Wij zoeken iemand met ambitie omdat je in deze rol kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld Consultant. Je wordt in je groei ondersteund door ervaren collega’s en daarnaast krijg je de mogelijkheid om gedeeltelijk onder werktijd te studeren.

Wij zijn een informeel bedrijf waarbij je in een kleine groep met gedreven collega’s werkt. Interchange is een IT-dienstverlener die zich met name richt op Microsoft Cloud technologie. De werkzaamheden worden verricht in ons kantoor in het WTC Den Haag. Heb je affiniteit met IT, ben je gedreven en beschik je over een hbo-niveau, (diploma niet vereist), dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze uitdagende functie.

Uiteraard is een IT-opleiding, ervaring met en kennis van Microsoftoplossingen een pre, maar niet vereist. Motivatie en ambitie zijn veel belangrijker net als beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Interesse? Dan ontvangen we graag je sollicitatie met motivatiebrief in het Nederlands. Heb je nog vragen bel me dan gerust op 088-3030111.

Hartelijke groet, Remy

Acquisitie na aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.