BE-Com Meets Interchange UC

BE-Com Meets Interchange UC

Interchange is trots om het eerste BE-Com event in het nieuwe jaar te mogen hosten; op 22 januari 2019 staat ons nieuwe kantoor open voor alle UC-vakgenoten. BE-Com en Interchange zorgen samen voor de nodig vakinhoudelijke kennis, gebracht door een drietal gerespecteerde sprekers. Daarnaast is het natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en drankje, bij te praten met collega’s uit het veld!

Inschrijven kun je via deze link: https://www.meetup.com/be-com/events/257478685

Het programma:
17:00 – Welkom + Food & Drinks
17:30 – Welkom door Remy Plagmeier, Managing Partner Interchange UC
18:00 – 19:00 Sessie 1 – Anywhere365 versus Cloud (Ricardo Redert)
19:00 – 19:15 Pauze
19:15 – 20:15 Sessie 2 – Telefonie in Microsoft Teams met Microsoft Phone System & Direct Routing (Johan Delimon)
20:15 – 20:30 Pauze
20:30 – 21:30 Sessie 3 – Cross Tenant migraties, wie wil het niet? (Kay Sellenrode)
21:30 – 22:00 Closing drinks

De sprekers en hun sessies:

Ricardo Redert
Managing Partner Interchange UC

Anywhere365 versus Cloud
Gebruikers naar Skype for Business Online of Teams migreren is vrij eenvoudig, maar hoe zit het met je contact centers? Native on-premises Skype for Business contact center oplossingen zijn lang niet zo “native” als het gaat om integratie met de cloud. Dus hoe kun je je contact center functionaliteiten dan verhuizen naar de cloud? Deployment modellen, configuratie opties, beperkingen en “lessons learned” om Anywhere365 naar de cloud te brengen.

Johan Delimon
Microsoft Teams & Skype for Business MCM/MVP

Telefonie in Microsoft Teams met Microsoft Phone System & Direct Routing
Leer welke optie beschikbaar zijn voor Teams als het gaat om Enterprise Voice & Microsoft Phone System. Zie hoe telefoonnummers te configureren voor alle Teams gebruikers, inclusief landen waar geen ondersteuning is voor Microsoft voice diensten.

Kay Sellenrode
Microsoft Exchange MCA & MCM

Cross Tenant migraties, wie wil het niet?
Het is mooi om je omgeving naar Microsoft 365 te brengen, maar wat doe je als je een bedrijfsonderdeel verkoopt of aankoopt? Cross tenant migraties zijn nog steeds niet op te lossen met een vinkje en een nieuw MoveRequest. Maar hoe bereik je dan het gewenste resultaat? Wat zijn de aandachtspunten, welke opties heb je en wat zijn de valkuilen wanneer je deze weg moet bewandelen?