Microsoft Azure

Microsoft Azure

Op het uiterst flexibele cloudplatform Microsoft Azure kunt u elke denkbare ICT-toepassing implementeren en beheren. Waaronder uiteraard de cloudtoepassingen van Microsoft, zoals Exchange, SharePoint en Office 365. Zo krijgt u een flexibele, veilige en stabiele cloud en precies zoals u het wilt.

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform, waarmee alle diensten voor uw digitale infrastructuur altijd en overal beschikbaar zijn. U kunt toepassingen bouwen met elke taal, structuur en ieder denkbaar hulpmiddel. De cloud is bovendien eenvoudig te integreren met uw bestaande IT-omgeving. Een wereldwijd netwerk van datacenters garandeert de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid volgens de hoogste standaarden. Microsoft biedt daarvoor 24/7 support.

Met Interchange overstappen op Azure

Interchange helpt u om uw cloudoplossingen voor communicatie en productiviteit probleemloos op Azure te laten draaien. Wij zijn gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft (waaronder Azure) en in Unified Communications. Oftewel: stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. Goede integratie van Azure is essentieel om de belangrijke mogelijkheden voor uw organisatie optimaal te benutten.

Wij kunnen u ondersteunen met:

  • Advies toegespitst op uw organisatie
  • Installatie en beheer
  • Migratie van cloud-toepassingen (Exchange, SharePoint, Office 365) naar Azure
  • Nazorg en support

De voordelen van Microsoft Azure

De grootste voordelen van Microsoft Azure zijn schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. U gebruikt precies de cloudruimte die u nodig hebt en u kunt deze uitbreiden wanneer u maar wilt. Door gegevensopslag in de mondiale datacenters van Microsoft is de beschikbaarheid gegarandeerd nagenoeg 100%.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten over Microsoft Azure voor uw organisatie?