Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 helpt organisaties om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met intelligente bedrijfstoepassingen voor CRM en ERP in de cloud. Laagdrempelig, flexibel en schaalbaar. U kunt klein beginnen, snel resultaten halen en uitbreiden of aanpassen wanneer u dat wilt.

Beter presteren en samenwerken met Dynamics 365

Met Dynamics 365 maak je je eigen keuzes met intelligente bedrijfstoepassingen. Het biedt daarvoor de inzichten en de tools om optimaal te presteren. Dit helpt bedrijven om te groeien, omzet te verhogen en kosten te besparen.

Begin met wat jouw organisatie nu nodig heeft om werkprocessen te stroomlijnen, klantcontacten te verbeteren en applicaties optimaal te laten samenwerken. Zodra de behoeften veranderen, kan de verzameling apps daar eenvoudig op worden aangepast. Dankzij Dynamics 365 behoren grootschalige, kostbare en langdurige trajecten voor ERP en CRM tot het verleden.

Flexibel en schaalbaar met optimale samenhang

Dynamics 365 is gebouwd op een flexibel platform en biedt gedeelde gegevens en digitale intelligentie. Verbeter de toepassing die je al hebt en voeg nieuwe mogelijkheden toe met apps voor bijvoorbeeld marketing, sales, operations of customer services. Elke toepassing biedt oplossingen, maar gecombineerd creëren ze extra kracht en mogelijkheden om optimaal te presteren.

Nieuwe generatie business intelligentie

Met Dynamics 365 heeft Microsoft haar CRM en ERP cloud-oplossingen de toon gezet voor de nieuwste generatie business intelligence. Gebaseerd op het Microsoft Azure platform en de Office 365 cloud suite. De naadloze integratie tussen Dynamics 365 en Office 365 verbindt de gestructureerde workflow van zakelijke apps met ongestructureerde taken die gericht zijn op samenwerken en productiviteit.

Benut Dynamics 365 met Interchange

Interchange is gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft (waaronder Dynamics 365) en in Unified Communications. Oftewel: stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. Dynamics 365 is hiervoor een krachtig hulpmiddel. Goede implementatie zorgt dat u de belangrijke mogelijkheden voor uw organisatie optimaal kunt benutten.

Wij kunnen u daarom ondersteunen met:

  • Advies toegespitst op uw organisatie
  • Uitbreiding met extra toepassingen
  • Nazorg en support

Snelle implementatie: Jumpstart 365

Voor een snelle implementatie van Dynamics 365 op maat, werken wij samen met onze partner MindsUnited. Hierdoor kan uw eigen Dynamics 365-omgeving snel en gemakkelijk worden ingericht, zonder hoge kosten. Implementatie binnen een dag is hierdoor mogelijk geworden, voor iedereen.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics 365 en de mogelijkheden?