Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange

Exchange is de veelzijdige en schaalbare e-mailoplossing van Microsoft voor kleine tot zeer grote organisaties. Met gebruiksvriendelijke functies zoals agenda’s delen, vergaderingen plannen en groepspostvakken faciliteert deze software de samenwerking binnen organisaties. Door centrale opslag zijn de postvakken met ieder apparaat toegankelijk.

Kracht door eenvoud

E-mail is een essentieel communicatiemiddel in iedere organisatie. Microsoft Exchange is ontworpen om dit veilig, snel en met minimale storing te laten verlopen, ook binnen (zeer) grote en complexe werkomgevingen. Tegelijkertijd is Exchange een toonbeeld van kracht door eenvoud. Dit is doorgevoerd in alle onderdelen, waaronder de gebruiksvriendelijke beheersoftware.

Belangrijke voordelen:

  • E-mailfuncties op bedrijfsniveau: grotere, betrouwbare mailboxes
  • Betere samenwerking door het delen van documenten
  • Geavanceerde functies voor archivering, beveiliging en naleving
  • Compliance: betere bescherming tegen gegevensverlies

Cloud, servers of hybride

Microsoft Exchange kan op uw eigen servers (on premises), in de cloud of gecombineerd (hybride) geïnstalleerd worden. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw organisatie. Wij geven u daarbij inzicht in aspecten als veiligheid, kosten en de technische mogelijkheden.

Microsoft Exchange met Interchange

Interchange is gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft (waaronder Exchange) en in Unified Communications. Oftewel: stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. Exchange is daarvoor een belangrijk hulpmiddel. Goede integratie is essentieel om de belangrijke functies voor uw organisatie optimaal te benutten.

Wij kunnen u daarom ondersteunen met:

  • Advies, toegespitst op uw organisatie en IT-omgeving
  • Uitvoering migratie
  • Installatie en beheer
  • Nazorg en support

Veiligheid staat voorop

Met Exchange beschermt u vertrouwelijke gegevens en minimaliseert u de kans op dataverlies. Het is daarom een belangrijk hulpmiddel voor beveiliging en compliance. Bedreigingen via e-mail door malware, virussen, spam en phishing hebben voor Microsoft de hoogste prioriteit. Door ingebouwde beveiliging wordt uw organisatie actief beschermd tegen deze risico’s.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Exchange voor uw organisatie?