Microsoft Office 365

Office 365

Met Office 365 hebben medewerkers hun bestanden, e-mail, agenda en Office-pakket (via een browser) altijd bij de hand. Het is een compleet aanbod voor Unified Communications, met het beste van de vertrouwde Microsoft Office-toepassingen en nieuwe cloud- en communicatietechnologie.

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met Office 365 beschikken gebruikers altijd over de nieuwste versie van hun vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Zo kunnen ze altijd, overal en met ieder apparaat bij hun gegevens en realtime informatie met anderen delen.

Maak met Interchange de overstap naar Office 365

Interchange is gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft (waaronder Office 365) en in Unified Communications. Oftewel: stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. Goede integratie van Office 365 is essentieel om belangrijke mogelijkheden voor uw organisatie optimaal te benutten.

Onze consultants geven u graag deskundig advies over een mogelijke overstap naar Office 365. Wij laten u zien wat de technische mogelijkheden zijn en geven u helder inzicht in de kosten en besparingen.  Door onze kennis van andere oplossingen (zoals Exchange Server, Lotus Notes en GroupWise) kunnen wij u de overstap laten maken met minimale impact voor uw organisatie en medewerkers.

Abonnementen en prijzen

office

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennialang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze vertrouwde producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en met de nieuwste communicatietechnologie. Office 365 biedt u naast de oplossingen uit de Office suite ook de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Skype for Business. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op pc’s, tablets, smartphones en in browsers.

Wij kunnen u ondersteunen met:

  • Advies toegespitst op uw organisatie
  • Begeleiding en uitvoering migratie
  • Nazorg en support

Microsoft Office 365 gratis proberen

U kunt Microsoft Office 365 via Interchange gratis uitproberen. Vul dit formulier in en u ontvangt de inloggegevens en verdere instructies per e-mail.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten over Office 365 voor uw organisatie?