Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint maakt teamwork mogelijk. Met deze oplossing kunt u eenvoudig besloten websites voor uw organisatie maken. Zodat medewerkers gemakkelijk en veilig bestanden kunnen delen en als team optimaal kunnen presteren en samenwerken.

Krachtige oplossingen voor samenwerking

SharePoint is onderdeel van de Microsoft Office-familie. Het is een krachtig platform dat mensen, processen en gegevens bijeenbrengt. Leden van een SharePoint-site kunnen hun gegevens op elk apparaat overzichtelijk beheren. Alles bij SharePoint draait om het zo gemakkelijk mogelijk samenwerken. SharePoint fungeert vaak als raamwerk voor intranet, extranet en zelfs websites. Het kan eenvoudig worden uitgebreid, bijvoorbeeld met het besloten sociale netwerk Yammer.

Benut SharePoint met Interchange

Interchange kan u direct op weg helpen met deze oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de oplossingen van Microsoft (waaronder SharePoint) en in Unified Communications. Oftewel: stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologie├źn voor communicatie en productiviteit. Goede implementatie is essentieel om de belangrijke mogelijkheden voor uw organisatie optimaal te benutten.

Wij kunnen u daarom ondersteunen met:

  • Advies toegespitst op uw organisatie
  • Installatie en beheer (cloud of lokaal)
  • Nazorg en support

In de cloud of op servers?

SharePoint is beschikbaar voor de cloud en lokale installatie (on premise). Het is ook onderdeel van Microsoft Office 365.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten over Microsoft SharePoint en de mogelijkheden voor uw organisatie?