OneDrive for business

OneDrive is de cloudopslagdienst van Microsoft. U kunt bestanden veilig opslaan en eenvoudig delen met collega’s, zakenpartners en zelfs met klanten.

null

Bestanden delen, bewerken en opslaan in de cloud

Het grote voordeel van deze dienst is dat hij volledig is geïntegreerd met Microsoft Office en dus kant-en-klaar beschikbaar is voor unified communications. Het is met OneDrive zelfs mogelijk om samen real time bestanden te bewerken of te bespreken via Word Online.

Eenvoudig bestanden en versies beheren met OneDrive

OneDrive is helemaal ingericht op het delen van bestanden met collega’s. De gebruiker of beheerder kan gemakkelijk bepalen wie welk bestand mag inzien en/of wijzigen. En met versiecontrole ziet iedereen met welke versie hij of zij werkt en wanneer nodig kunnen oudere versies weer worden opgeroepen. Kortom, Microsoft OneDrive is de ideale oplossing voor een vlot en doelgericht revisie- en goedkeuringsproces.

null

Met Interchange overstappen op OneDrive

OneDrive hoort bij de standaardimplementaties die Interchange voor u kan uitvoeren. Werkt u momenteel met een andere cloudopslagdienst zoals Dropbox, Google Drive of Wuala? We adviseren u graag over de verschillende voor- en nadelen en kunnen u van dienst zijn bij een zorgeloze overstap.

Bel ons op maandag t/m vrijdag 08:30 uur tot 18:00 uur.

Vul ons formulier in en wij geven vrijblijvend advies.