Over ons

Specialist in Microsoft-oplossingen
Als Microsoft-specialist helpen wij organisaties om beter, efficiënter en slimmer te werken. Hierdoor kunnen uw medewerkers beter presteren én samenwerken: intern, met klanten en andere relaties. Wij geloven in specialisatie. Daardoor kun je uitblinken. Daarom ligt onze focus op een deel van het Microsoft-portfolio. En daarom zit u bij ons altijd direct aan tafel met een specialist.

Interchange biedt oplossingen voor elk type organisatie: van klein tot zeer groot en in diverse sectoren. Wij begeleiden implementatie- en migratietrajecten van advies tot oplevering. Als Microsoft Gold Partner met zeven gold competenties is de kwaliteit van onze dienstverlening door Microsoft zelf getoetst en erkend. Al onze consultants zijn gecertificeerd op het gebied van Office 365, Exchange en Skype voor bedrijven.

Microsoft heeft het meest complete en geavanceerde aanbod van productiviteitsoplossingen voor Intelligent Communications. Bijvoorbeeld voor het veilig delen van agenda’s, documenten of online samenwerken en vergaderen. U kunt daarbij kiezen voor online gebruik, installatie op eigen servers of in een hybride omgeving. Wij zorgen voor de beste integratie en dat u altijd kunt beschikken over de nieuwste applicaties. Dat is de kracht van Microsoft, geleverd door Interchange.

Specialist in Microsoft-oplossingen
Als Microsoft-specialist helpen wij organisaties om beter, efficiënter en slimmer te werken. Hierdoor kunnen uw medewerkers beter presteren én samenwerken: intern, met klanten en andere relaties. Wij geloven in specialisatie. Want daardoor kun je uitblinken. Daarom ligt onze focus op een deel van het Microsoft-portfolio. En daarom zit u bij ons altijd direct met een specialist aan tafel.

Interchange biedt oplossingen voor elk type organisatie: van klein tot zeer groot en in diverse sectoren. Wij begeleiden implementatie- en migratietrajecten van advies tot oplevering. Als Microsoft Gold Partner met zeven gold competenties is de kwaliteit van onze dienstverlening door Microsoft zelf getoetst en erkend. Al onze consultants zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft 365, Teams, Exchange en Skype voor bedrijven.

Microsoft heeft het meest complete en geavanceerde aanbod van productiviteitsoplossingen voor Intelligent Communications. Bijvoorbeeld voor het bellen met Teams en/of Skype, veilig delen van agenda’s, documenten of online samenwerken en vergaderen. U kunt daarbij kiezen voor online gebruik, installatie op eigen servers of in een hybride omgeving. Wij zorgen voor de beste integratie en dat u altijd kunt beschikken over de nieuwste applicaties. Dat is de kracht van Microsoft, geleverd door Interchange.