Consultant Office 365

Interchange is een innovatieve onderneming met een primaire focus op Unified Communications op basis van Microsoft producten; Exchange, Lync en SharePoint. Zowel on-premise als in de cloud (Office 365). Interchange is een Microsoft Gold Messaging en Cloud Deployment partner. Vertrouwen, kwaliteit en samenwerking zijn belangrijke kernwaarden voor Interchange.
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en leergierige Office 365 Consultant die mee wil bouwen aan een groeiende onderneming die zich onderscheidt door een hoog kwaliteits- en kennisniveau.


Wat ga je doen?

De activiteiten van de consultant richten zich op het ontwerpen en implementeren van Office 365 bij onze klanten. Dit kan een on-premise, online of een hybride omgeving zijn. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de implementatie van deze omgevingen.


Wat verwachten we van jou?

Naast dat we iemand zoeken die ervaren is op het gebied van Exchange, zoeken we ook iemand die zijn kennis wil uitbreiden en het belangrijk vindt te blijven leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Je bent in staat om kleinere projecten zelfstandig uit te voeren. In grotere projecten kan je goed samenwerken binnen een team. Helder communiceren, klantgericht werken, flexibel zijn en ook weten wanneer je nee moet zeggen zijn belangrijke eigenschappen. Certificering op het gebied van Exchange 2007 / 2010 / 2013 is een must. Kennis op het gebied van Office 365 en/of Lync is een pré.


Wat kan je van ons verwachten?

Interchange biedt jou een kans om je in de breedte verder te ontwikkelen en van Exchange specialist door te groeien tot Unified Communications expert. Je bent werkzaam op diverse projecten bij middelgrote tot grote ondernemingen waarbij je met innovatieve oplossingen bezig zult zijn zoals bijvoorbeeld een Hybride Office 365 omgeving. Vanzelfsprekend staan daar prima voorwaarden tegenover zoals een goed salaris, een leaseauto, smartphone en notebook.


Interesse gewekt? Soliciteer direct online!