Consultant Skype

Interchange is een innovatieve onderneming met een primaire focus op Unified Communications op basis van Microsoft producten; Exchange, Skype en SharePoint. Zowel on-premise als in de cloud (Office 365). Interchange is een Microsoft Gold Messaging en Cloud Deployment partner. Vertrouwen, kwaliteit en samenwerking zijn belangrijke kernwaarden voor Interchange. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en leergierige Skype specialist die mee wil bouwen aan een groeiende onderneming die zich onderscheidt door een hoog kwaliteits- en kennisniveau.


Wat ga je doen?
De activiteiten van de consultant richten zich op het ontwerpen en implementeren van Skype omgevingen bij onze klanten. Dit kan een on-premise, Office 365 of een Hybride omgeving zijn. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de implementatie van deze omgevingen.


Wat verwachten we van jou?

Naast dat we iemand zoeken die ervaren is op het gebied van Skype / Lync, zoeken we ook iemand die zijn kennis wil uitbreiden en het belangrijk vindt te blijven leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Je bent in staat om kleinere projecten zelfstandig uit te voeren. In grotere projecten kan je goed samenwerken binnen een team. Helder communiceren, klantgericht werken, flexibel zijn en ook weten wanneer je nee moet zeggen zijn belangrijke eigenschappen. Certificering op het gebied van Lync is een must. Kennis op het gebied van Office 365 en/of Exchange is een pré.


Wat kan je van ons verwachten?

Interchange biedt jou een kans om je in de breedte verder te ontwikkelen en van Skype specialist door te groeien tot Unified Communications expert. Je bent werkzaam op diverse projecten bij middelgrote tot grote ondernemingen waarbij je met innovatieve oplossingen bezig zult zijn. Vanzelfsprekend staan daar prima voorwaarden tegenover zoals een goed salaris, een leaseauto, smartphone en notebook.


Interesse gewekt? Soliciteer direct online!